Elke hond heeft zijn eigen comfortabele, ruime en gezellige (slaap)kamer met eigen bed. Honden uit hetzelfde gezin verblijven samen in één ruimte. Aan iedere kamer grenst een buitenloop, zodat ze zelf kunnen kiezen waar ze het best vertoeven. De binnenkamers zijn lekker fris in de zomer en gezellig warm tijdens de winter.

De honden kunnen zich uitleven in de verschillende speelweides. Er is een zandbak voor de gravers en een zwempoel voor de waterratten! Is je hond sociaal en geniet hij van een speelkameraadje dan ravotten ze samen. Heb je een loebas die liever geniet van de rust dan kan ook hij, alleen of met andere genieters, zonnen en snuffelen naar hartenlust in één van de speelweides. Verveling en frustratie worden niet toegelaten, dus hou er rekening mee dat je lieve schat bij thuiskomt enkele dagen nodig heeft om uit te rusten!

Verplichte behandeling:

  • Vaccinaties: hondenziekte, hepatitis, parvovirose en kennelhoest ( neus-vaccin is best beschermende). Leptospirose is aangeraden.
  • Ontworming: middel werd toegediend ten laatste 1 maand voor de opvangperiode.
  • Vlooien en teken: middel werd toegediend maximum 1 maand voor de opvangperiode. Bij gebruik van een pipet wordt er een nieuwe toegediend bij aankomst van je dier, gelieve die dan ook mee te brengen! Wordt je hond behandeld via pilletjes of pipetten, die drie maanden geldig zijn, dan wordt er een attest van je dierenarts gevraagd.